Laura Ponticorvo

Eén kleine week na haar babyshower werd Laura opgenomen in het ziekenhuis met een. Het meisje heeft de naam Giulia Sébi Amore Margherita gekregen en kwam ter wereld na een zwangerschap van 34 weken nadat Laura.


Pin Van Giacomo Casanova Op Bellezza Mooie Vrouw Vrouw

Afgelopen dinsdag zijn Laura Ponticorvo en lover Ryan ouders geworden van hun eerste kindje samen.

Laura Ponticorvo. WAT EEN UITVINDING. Ben zo trots op ons hummeltje zo trots op mijn man en ook zo trots op mezelf. Dit meldt de influencer op Instagram.

Mijn naam is Laura Ponticorvo en ben met mijn voorliefde voor zang dans en theater afgestudeerd aan de dansacademie Lucia. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk schrijft Laura. Daar lig ik dan.

Laura Ponticorvo moeder geworden van een gezonde dochter. Laura Ponticorvo Welkom in mijn wereld en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website die in het teken staat van beauty fashion lifestyle travel. Het meisje heeft de naam Giulia Sébi Amore Margherita gekregen en kwam ter wereld na een zwangerschap van 34 weken nadat Laura eerder deze week in het ziekenhuis was opgenomen met zwangerschapsvergiftiging.

Zo maakt de kersverse mama bekend via Instagram. Ze doet het zo goed en ze is mega sterk. Ik ben zo trots.

De youtuber werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging en. 22 april maakte Laura Ponticorvo 35 bekend dat ze in verwachting is. Ik heb weer een vlog voor je waarin ik jullie meene.

Mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo is bevallen van een dochter. Een pre-emptive Paaybrief. Laura laat weten dat ze tot de geboorte van haar dochtertje in het ziekenhuis moet blijven en dat ze gelukkig nog geen klachten heeft.

Dat laat de YouTuber gisteren weten op social media. De 35-jarige is zojuist moeder geworden van dochtertje. Laura moet tot de geboorte van haar dochtertje in het ziekenhuis blijven.

Mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo-Rijger 35 is na 34 weken zwangerschap bevallen van haar eerste kindje. Laura Ponticorvo schrijft op haar Instagram. Het meisje heeft de naam Giulia Sébi Amore Margherita.

Laura Ponticorvo bevalt 6 weken te vroeg van een dochter en geeft haar bijzondere naam. Ook wel bekend als zwangerschapsvergiftiging. Ook wel bekend als zwangerschapsvergiftiging.

Totaal onverwachts en kan het nog steeds niet helemaal geloven. 215k Followers 1545 Following 1789 Posts - See Instagram photos and videos from LAURA PONTICORVO-RIJGER lauraponticorvo. Giulia Sébi Amore Margherita.

Samen met echtgenoot Ryan Rijger is. De influencer is donderdag opgenomen nadat er na controle bleek dat er teveel eiwitten in haar bloed zaten en de. Boze advocaat in de mail want er zijn intieme beelden van totaal nietszeggend en volkomen kudt vlogmeisje Laura Ponticorvo in omloop.

Laura Ponticorvo die onlangs was opgenomen in het ziekenhuis vanwege zwangerschapsvergiftiging is dinsdag bevallen van een dochter. Laura Ponticorvo 35 en haar man zijn na een zwangerschapsduur van 34 weken op 7 september ouders geworden van het meisje Giulia Sébi Amore Margherita. Mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo is bevallen van een dochter.

Op dit kanaal haal ik je uit de Nederlandse sleur en neem ik jullie mee op vakantie naar de leukste feestjes events events geef ik. Influencer en YouTuber Laura Ponticorvo 35 is sinds afgelopen donderdag opgenomen in het ziekenhuis vanwege pre-eclampsie. Laura Ponticorvo bevallen van een dochter Ons wondertje is geboren op 7 september om 1845 uur.

Het kindje is in goede gezondheid. Dat maakt ze bekend op Instagram. Een grote droom is werkelijkheid geworden voor Laura Ponticorvo.

Ons wondertje is geboren op 7 september om 1845. Die gaan we niet plaatsen want boeiond dus als u ze in de WhatsApp van uw voetbalteamkroe. Via Instagram deelt Laura het heuglijke.

Realityster en influencer Laura Ponticorvo is opgenomen in het ziekenhuis. Laura Ponticorvo is dinsdagavond na 34 weken zwangerschap bevallen van haar eerste kind. Laura Ponticorvo bevallen van een dochter.

Na alle prachtige zwangerschapskiekjes mogen zij en haar man Ryan Rijger hun kleine wondertje eindelijk in de armen sluiten. Influencer en YouTuber Laura Ponticorvo 35 is opgenomen in het ziekenhuis vanwege pre-eclampsie. Ik ben Laura en wat leuk dat je kijkt op mijn kanaal.

Laura Ponticorvo die momenteel in verwachting is ligt in het ziekenhuis.


Laura Ponticorvo Joost Via Tom Newberry Onto Redhead Ladies Beautiful Redhead Redhead Beauty Beautiful Red Hair


Festival Vibes Credits Laura Ponticorvo Ibiza Verliefd


Pin By Fanpage Of Laura Ponticorvo On Fotoshoot S Laura Ponticorvo


Laura Ponticorvo Say Yes To The Dress Koonings Champagne Trouwjurken Baljurken De Jurk


Kim Laura Ponticorvo


My Brands Laura Ponticorvo Inspirerend


Laura Ponticorvo Rijger On Instagram The Way You Look At Me It Feels Like Valentine S Day Everyday Vanochtend Werden We Allebei Wakker En Vertelde Elka


Get The Look Van De Mooie Laura Ponticorvo Shop Het Hoesje Van De Foto Via Het Linkje In Onze Bio Fashion Zebra Denim Getitnow Shoppa Foto Zebra S Bio


Laura Ponticorvo On Instagram Todays


Laura Ponticorvo Outfits Kleding


Laura Ponticorvo Verkocht Haar Kleding Via United Wardrobe Mooie Vrouw Kleding Vrouw


Win Win Win Een Vogue Zonnebril Laura Ponticorvo Straight Hairstyles Beauty Sunglasses Women


Laura Ponticorvo En Luca Gilliot


Laura Ponticorvo Op Het Lichaam Van Gaby Blaaser Het Lichaam Lichaam


Gespot Laura Ponticorvo In Ons Geweldige Lofty Manner Jacket Www Sheclothes Nl


Ongelukkig In De Liefde Storytime Laura Ponticorvo Liefde


Laura Ponticorvo Personal Photo Reality Tv Reality


Pin Van Shelley Tabois Op Ideas For My Lady Nieuwe Week Kleding Maandag


Pin By Fanpage Of Laura Ponticorvo On Fotoshoot S Laura Ponticorvo Fashion Adidas Jacket Athletic Jacket

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel